TENTANG KAMI

Terobosan

  • factory
  • factory-

Tenglong

Bubuka

 

 

Mesin Tenglong ngagaduhan sistem pamariksaan kualitas anu lengkep, prosedur manajemén anu ketat, alat uji canggih sareng metode uji.Ti bahan baku asup ka pabrik nepi ka produk ninggalkeun pabrik, unggal link ieu mastikeun dites pikeun mastikeun kualitas produk jeung nyieun pamaké wareg jeung assured.

 

  • -
    Diadegkeun dina 2015
  • -
    6 taun pangalaman
  • -
    7 kategori produk
  • -
    Mibanda 19 patén-patén

produk

Inovasi

  • Multi-specification custom embossing machine 650mm

    Multi-spésifikasi sareng ...

    Pedaran Produk mesin Embossing loba dipaké dina panels panto kai padet, panels kabinét, panels jati na surfaces séjén pikeun extrude simulated sisikian kai, kalawan pangaruh tilu diménsi kuat.Perabot kayu padet anu didamel luhur-tungtung sareng berehan, kalayan épék visual anu kuat.Ieu téh mangrupa métode perlakuan permukaan pangalusna pikeun generasi anyar jati kai padet..pola nu dijieun ku diimpor 5 sumbu beungkeut CNC laser ukiran machi ...

  • Wood Texture Embossing Machine

    Emboss Tekstur Kayu...

    Inpormasi Dasar.Tekenan Permukaan Platen Modeu Gawé Tekanan Sedeng Modeu Kontrol Kontinyu CNC Kelas Otomatis Sertifikasi Otomatis Bentuk Gawé ISO Kontinyu Mencét Bentuk Kontinyu Dagang Tenglong Angkutan Paket Kustomisasi Spésifikasi 2300*1300*1600mm Asal Cina Kode HS 8477800000 Katerangan Produk Mesin tenglong Xuzhou...

  • Double-headed wood grain embossing machine

    Kayu dua hulu...

    Katerangan Produk Xuzhou Tenglong Machinery Co., Ltd. museurkeun kana pamekaran sareng produksi alat kai padet, alat panel, alat alumunium sareng alat pangolahan jati anu sanés.Perusahaan ngagaduhan kamampuan R&D sareng manufaktur anu kuat, bimbingan téknis profésional, sareng tujuan "kualitas heula, palanggan heula, sareng perbaikan jasa" salaku tujuanana.Mesin branding sirah ganda cocog pikeun padet ...

  • Automatic diamond pattern willow leaf pattern metal embossing machine

    Sapatu inten otomatis ...

    Katerangan Produk Mesin embossing logam mangrupikeun alat mékanis anu dianggo pikeun embossing sareng ngabentuk pelat logam ipis sapertos pelat alumunium, pelat baja warna, pelat tambaga, sareng pelat stainless steel.Mesin embossing logam ngawengku pigura, roller pituduh, roller embossing, alat transmisi jeung alat adjustment.Roller pituduh, roller embossing sareng alat pangiriman sadayana dipasang dina pigura, ...

  • 1320-4 wood texture wire drawing machine

    1320-4 tékstur kai wi...

    Pedaran Produk Mesin gambar sisikian kai runtuyan ieu mesin utamana dipaké pikeun frosting, gambar, gambar (NO.3, NO.4, kawat pondok, kawat snowflake atanapi filamén , HL, kawat lempeng).Saatos ngolah, permukaan workpiece lemes sareng mulus, kalayan pola sutra anu éndah, sareng moal ngantunkeun bayangan, zona transisi atanapi tékstur anu henteu rata.Runtuyan mesin ieu ekonomis jeung awét, boga rupa-rupa aplikasi, sarta ha ...

  • 1300-6 Wood grain drawing machine

    1300-6 Ukur sisikian kayu...

    Katerangan Produk Xuzhou Tenglong Machinery Co., Ltd. diadegkeun dina 2015 sareng ayana di Kota Xuzhou, Propinsi Jiangsu.Urang salawasna tetep dina pikiran rupa-rupa kaperluan konsumén urang esteemed, sabab kami nawarkeun rupa-rupa produk urang nurutkeun peraturan maranéhna béda.Produk ieu loba dipuji ku konsumén pikeun lalawanan korosi maranéhanana, durability, finish alus teuing, kakuatan tensile tinggi jeung desain mantap.Dina ...

  • Fully automatic high quality 620-6 wire drawing machine

    Sapinuhna otomatis tinggi q ...

    Katerangan Produk Prinsip kerja tina mesin gambar kawat: Mesin gambar kawat diwangun ku bagian gambar kawat sareng bagian pungkal.Bagian gambar kawat diwangun ku roda gambar kawat, wadah kapang, sareng kapang.Saatos kawat ngaliwatan kapang, éta tatu dina kabayang gambar kawat.Salila operasi, kabayang pungkal ngalir nyadiakeun tegangan traction kawat.Dina aksi traction sapuluh ...

  • Wood grain drawing machine

    Maca gambar serat kayu...

    Katerangan Produk Prinsip kerja tina mesin gambar kawat: Mesin gambar kawat diwangun ku bagian gambar kawat sareng bagian pungkal.Bagian gambar kawat diwangun ku roda gambar kawat, wadah kapang, sareng kapang.Saatos kawat ngaliwatan kapang, éta tatu dina kabayang gambar kawat.Salila operasi, kabayang pungkal ngalir nyadiakeun tegangan traction kawat.Dina aksi trakti...

  • One meter three 8-channel special-shaped sanding machine

    Hiji méter tilu 8-chan...

    Inpormasi Dasar.model Hiji méter tilu dalapan jasa sanggeus-jualan online warna Beusi abu mérek dagang Tenglong Aplikasi widang Kabinet panto / panto kai custom dijieunna custom dijieun Paket Angkutan kayu Garansi 1 taun asal Cina Otomatis tingkat otomatis Pedaran Produk Struktur utama mesin mangrupa kombinasi abrasive sabuk...

  • Polishing Sander Machine for Wooden

    Ngagosok Sander Machi...

    Pedaran produk Mesin Sanding husus ngawangun diwangun ku kabayang grinding sisal sarta kabayang grinding, hiji gilinding , hiji mesin kalawan dua gilinding , dua arah maju jeung ngabalikeun grinding.Ieu adopts multi-gradién grinding profil huntu kabayang, digabungkeun jeung ngangkat listrik pikeun ngadalikeun jangkungna roller group, pikeun grinding éféktif tina panggilingan permukaan lambar atawa ukiran alur basajan, jsb, gampang pikeun beroperasi, kombinasi ...

  • Large-scale furniture woodworking special-shaped sanding machine

    Perabot skala ageung ...

    Pedaran produk Mesin Sanding husus ngawangun diwangun ku kabayang grinding sisal sarta kabayang grinding, hiji gilinding , hiji mesin kalawan dua gilinding , dua arah maju jeung ngabalikeun grinding.Ieu adopts multi-gradién grinding profil huntu kabayang, digabungkeun jeung ngangkat listrik pikeun ngadalikeun jangkungna roller group, pikeun grinding éféktif tina panggilingan permukaan lambar atawa ukiran alur basajan, jsb, gampang pikeun beroperasi, kombinasi ...

  • Universal wire drawing machine chamfering machine metal deburring machine

    Gambar kawat universal...

    Inpormasi Dasar.Mesin sanding logam, mesin deburring logam, mesin chamfering.TLW runtuyan universal roller sikat mesin deburring Lingkup aplikasi The TLW séri parabot ngawengku sabuk abrasive lega-band jeung sikat roller universal digabungkeun grinding model multi-fungsi.Ieu cocog pikeun pre-grinding beungeut lambaran logam, removin ...

  • Woodworking sander machine

    Mesin Amplas Kayu...

    Pedaran Produk ▷The vertikal roller pasir dijieunna tina sisal digabungkeun jeung sabuk abrasive ieu oscillated longitudinally, diputer sarta digosok, gap ieu bebas frékuénsi-dirobah, sarta lift bisa disaluyukeun mandiri.▷Disc coét, diimpor sabuk abrasive kalawan anti statik sisal disc coét, gandeng gancang, rotasi basajan tur ayun pikeun ngaganti sabuk abrasive, jero kana celah di handap ...

WARTA

Service Mimiti

  • Kumaha ngagunakeun mesin embossing gandum kai

    Mesin embossing sisikian kai loba dipaké pikeun extrude sisikian kai simulated dina beungeut MDF, lapis jeung papan sejen, kalawan pangaruh tilu diménsi kuat.Produk kai dijieunna luhur-tungtung tur berehan kalawan épék visual kuat.Éta mangrupikeun tre permukaan anu dipikaresep ...

  • Prinsip kerja sareng karakteristik mesin embossing kai padet.

    Mesin embossing kai padet loba dipaké dina panels panto kai padet, panels kabinét, panels jati na surfaces séjén pikeun extrude séréal kai simulated, kalawan épék tilu diménsi kuat.Perabot kayu padet anu didamel saé kalayan épék visual anu kuat.Éta perlakuan permukaan patepung ...