head_banner

Produk

  • Desktop woodworking special furniture manufacturing drilling machine

    Desktop woodworking jati husus manufaktur mesin pangeboran

    Mesin boring mangrupakeun alat mesin anu utamana ngagunakeun alat boring pikeun boring liang tos aya workpiece nu.Sacara umum, rotasi alat boring nyaéta gerak utama, sareng gerakan alat boring atanapi workpiece nyaéta gerak feed.Ieu utamana dipaké pikeun ngolah-precision tinggi liang atawa rengse machining sababaraha liang dina hiji waktu.Sajaba ti éta, ogé bisa kalibet dina ngolah surfaces machining séjén patali jeung pagawean liang.Alat sareng asesoris anu béda ...
  • One meter three 8-channel special-shaped sanding machine

    Hiji méter tilu 8-kanal husus ngawangun mesin Sanding

    Inpormasi Dasar.model Hiji méter tilu dalapan jasa saatos-jualan warna online Beusi abu mérek dagang Tenglong Aplikasi widang Kabinet panto / panto kai custom dijieunna custom dijieun Paket angkutan kayu Garansi 1 taun asal Cina Otomatis tingkat otomatis Struktur utama mesin mangrupa kombinasi belts abrasive jeung tipena béda deburring na grinding brushes.Unggal stasion tiasa dianggo sacara mandiri atanapi dina kombinasi: di luhur, cocog pikeun sagala rupa produ ...
  • 1320-4 wood texture wire drawing machine

    1320-4 tékstur kai mesin gambar kawat

    Mesin gambar sisikian kai runtuyan ieu mesin utamana dipaké pikeun frosting, gambar, gambar (NO.3, NO.4, kawat pondok, kawat snowflake atanapi filamén , HL, kawat lempeng).Saatos ngolah, permukaan workpiece lemes sareng mulus, kalayan pola sutra anu éndah, sareng moal ngantunkeun bayangan, zona transisi atanapi tékstur anu henteu rata.Runtuyan mesin ieu ekonomis jeung awét, boga rupa-rupa aplikasi, sarta ngabogaan waragad processing low.Utamana beroperasi dina rupa badag, sedeng jeung sm ...
  • 1300-6 Wood grain drawing machine

    1300-6 Mesin gambar sisikian kai

    Xuzhou Tenglong Machinery Co., Ltd. diadegkeun dina 2015 sareng ayana di Kota Xuzhou, Propinsi Jiangsu.Urang salawasna tetep dina pikiran rupa-rupa kaperluan konsumén urang esteemed, sabab kami nawarkeun rupa-rupa produk urang nurutkeun peraturan maranéhna béda.Produk ieu loba dipuji ku konsumén pikeun lalawanan korosi maranéhanana, durability, finish alus teuing, kakuatan tensile tinggi jeung desain mantap.Dina waktos anu sami, produk ieu dirarancang sareng dikembangkeun kalayan presisi anu luhur ...
  • Polishing Sander Machine for Wooden

    Polishing Sander Mesin pikeun Kai

    Mesin Sanding husus ngawangun diwangun ku kabayang grinding sisal sarta kabayang grinding, hiji gilinding , hiji mesin kalawan dua gilinding , dua arah maju sarta ngabalikeun grinding.Ieu adopts multi-gradién grinding profil huntu kabayang, digabungkeun jeung ngangkat listrik pikeun ngadalikeun jangkungna roller group, pikeun grinding éféktif lambar panggilingan permukaan atawa ukiran alur basajan, jsb, gampang pikeun beroperasi, kombinasi ti dua bisa grind kompléks. jeung pelat datar ngawangun husus dina hiji waktu, kalawan ...
  • Large-scale furniture woodworking special-shaped sanding machine

    Skala badag jati woodworking husus ngawangun mesin sanding

    Mesin Sanding husus ngawangun diwangun ku kabayang grinding sisal sarta kabayang grinding, hiji gilinding , hiji mesin kalawan dua gilinding , dua arah maju sarta ngabalikeun grinding.Ieu adopts multi-gradién grinding profil huntu kabayang, digabungkeun jeung ngangkat listrik pikeun ngadalikeun jangkungna roller group, pikeun grinding éféktif lambar panggilingan permukaan atawa ukiran alur basajan, jsb, gampang pikeun beroperasi, kombinasi ti dua bisa grind kompléks. jeung pelat datar ngawangun husus dina hiji waktu, kalawan ...
  • Fully automatic high quality 620-6 wire drawing machine

    Pinuh otomatis kualitas luhur 620-6 mesin gambar kawat

    Prinsip kerja mesin gambar kawat: Mesin gambar kawat diwangun ku bagian gambar kawat sareng bagian pungkal.Bagian gambar kawat diwangun ku roda gambar kawat, wadah kapang, sareng kapang.Saatos kawat ngaliwatan kapang, éta tatu dina kabayang gambar kawat.Salila operasi, kabayang pungkal ngalir nyadiakeun tegangan traction kawat.Dina aksi tegangan traction, kawat ieu tatu ngaliwatan kabayang gambar pikeun ngalirkeun kawat ngaliwatan ...
  • Multi-specification custom embossing machine 650mm

    Multi-spésifikasi custom embossing mesin 650mm

    Mesin Embossing loba dipaké dina panels panto kai padet, panels kabinét, panels jati na surfaces séjén pikeun extrude simulated sisikian kai, kalawan pangaruh tilu diménsi kuat.Perabot kayu padet anu didamel luhur-tungtung sareng berehan, kalayan épék visual anu kuat.Ieu téh mangrupa métode perlakuan permukaan pangalusna pikeun generasi anyar jati kai padet..pola nu dijieun ku diimpor 5 sumbu linkage CNC mesin ukiran laser pikeun mastikeun kualitas, workmanship, sarta ukiran rupa!Polana nyaéta iklan ...
  • Desktop woodworking automatic spiral planer

    Desktop woodworking spiral planer otomatis

    Planer spiral precision-speed tinggi nyaéta produk anyar anu dikembangkeun ku Weishi Precision Machinery.Ieu pinuh solves masalah ngolah papan kai.Meja kerja sacara otomatis diangkat sareng diturunkeun, sareng sabuk conveyor mangrupikeun pangaturan laju tanpa léngkah.Ieu pinuh minuhan kaayaan gawé rupa rentang processing jeung speeds.Ieu basajan pikeun beroperasi.Akurasi mesin stabil dina ukuranana, sareng efisiensina 3-6 kali langkung luhur tibatan perencanaan pers biasa.Pangiriman maksimal ...
  • Automatic horizontal band saw for machine tool woodworking work

    Otomatis band saw pikeun alat mesin woodworking

    Horizontal woodworking band mesin ragaji diwangun ku ragaji pigura, parallelogram adjustment alat atawa opat alat adjustment screw, grinding mesin ragaji, rail jeung ngangkat bracket.Hiji alat pikeun nyoplokkeun veneer ti handap log.Nalika mesin berpungsi, kayu dibereskeun sarta lagu dibereskeun dina kai.Mesin sawing ieu dipasang dina lagu, sarta ketebalan tina kai olahan disaluyukeun ngaliwatan parallelogram nyaluyukeun alat, supados mesin sawing motong al ...
  • Universal wire drawing machine chamfering machine metal deburring machine

    Universal kawat gambar mesin chamfering mesin mesin deburring logam

    Mesin sanding logam, mesin deburring logam, mesin chamfering.TLW runtuyan universal roller sikat mesin deburring The TLW runtuyan parabot ngawengku sabuk abrasive lega-band jeung sikat roller universal digabungkeun grinding model multi-fungsi.Ieu cocog pikeun pre-grinding beungeut lambaran logam, nyoplokkeun burrs ku rounding liang jeung juru, sarta ngagambar sutra dina beungeut cai.Bisa ngawujudkeun non-karusakan deburring processing dewan pilem na lambar galvanized.Éta tiasa ngawujudkeun ...
  • Wood grain drawing machine

    Mesin gambar sisikian kai

    Katerangan Produk Prinsip kerja tina mesin gambar kawat: Mesin gambar kawat diwangun ku bagian gambar kawat sareng bagian pungkal.Bagian gambar kawat diwangun ku roda gambar kawat, wadah kapang, sareng kapang.Saatos kawat ngaliwatan kapang, éta tatu dina kabayang gambar kawat.Salila operasi, kabayang pungkal ngalir nyadiakeun tegangan traction kawat.Dina aksi tegangan traction, kawat ieu tatu ngaliwatan kabayang gambar pikeun lulus t ...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2