head_banner

Metal Embossing Mesin

  • Automatic diamond pattern willow leaf pattern metal embossing machine

    pola inten otomatis pola daun willow mesin embossing logam

    Mesin embossing logam mangrupikeun jinis alat mékanis anu dianggo pikeun embossing sareng ngabentuk pelat logam ipis sapertos pelat alumunium, pelat baja warna, pelat tambaga, sareng pelat stainless steel.Mesin embossing logam ngawengku pigura, roller pituduh, roller embossing, alat transmisi jeung alat adjustment.Roller pituduh, roller embossing sareng alat pangiriman sadayana dipasang dina pigura, sareng aya dua gilinding pituduh.Éta masing-masing aya dina bot ...