Kumaha ngagunakeun mesin embossing gandum kai

Mesin embossing sisikian kai loba dipaké pikeun extrude sisikian kai simulated dina beungeut MDF, lapis jeung papan sejen, kalawan pangaruh tilu diménsi kuat.Produk kai dijieunna luhur-tungtung tur berehan kalawan épék visual kuat.Ieu métode perlakuan permukaan pikaresep keur generasi anyar jati.

Rupa-rupa tékstur kai sareng pola anu dikembangkeun ku perusahaan kami diolah ku mesin ukiran laser CNC 5 sumbu pikeun mastikeun kualitas, pagawean, sareng ukiran anu saé!

Beungeut roller embossing diukir komputer, sareng permukaan roller dilapis ku krom keras.pemanasan The adopts puteran conductive ring pemanasan listrik.

2. Parameter téknis utama

1. Ukuran feed maksimum: rubak 1220mm, ketebalan 150mm

2. jero embossing maksimum: 1.2mm

3. Embossed rentang dewan kai: 2-150mm

4. Suhu pemanasan maksimum: 230 ℃ kontrol hawa

5. Suhu tampilan akurasi: ± 10 ℃

6. Embossing speed: 0-15m / mnt, régulasi speed konversi frékuénsi

7. Beurat mesin: 2100㎏

8. Diménsi: 2570 × 1520 × 1580㎜

三, Angkat sareng neundeun

Mesin embossing ngadopsi bungkusan tahan debu basajan sareng nganggo forklift pikeun ngamuat sareng ngabongkar.Nalika ngamuat sareng ngabongkar, éta kedah diurus kalayan ati-ati sareng ditempatkeun dina arah anu ditangtukeun pikeun nyegah tabrakan, rollover sareng inversion.Dina prosés transportasi sareng neundeun, produk anu dibungkus kedah dicegah tina tibalik sareng nangtung di sisina, sareng henteu kedah disimpen dina kompartemen atanapi gudang anu sami sareng bahan korosif sapertos asam sareng alkali.

四, pamasangan, komisioning sareng operasi percobaan

1.The suku tina mesin embossing boga opat liang baud.Saatos parabot disimpen, make screws ékspansi pikeun ngalereskeun suku.

2.Lubricants jeung minyak lubricating geus ditambahkeun ka sadaya reducers jeung titik lubrication saméméh pakakas ninggalkeun pabrik.Pamaké tiasa ngalakukeun pangropéa normal numutkeun peraturan dina pamakean sapopoé.

3. Operasi husus tina nambahkeun cairan lubricating nyaéta kieu: buka panutup badag, buka liang keusikan minyak jeung liang curhat tina reducer, sarta tambahkeun No.. 32 minyak gear.Nengetan port observasi dina sisi reducer.Nalika tingkat minyak ngahontal port observasi, Eureun refueling (suhu low dina usum tiis, viskositas minyak lubricating tinggi, sarta prosés refueling panjang).

4. port ngurangan minyak téh handap port observasi.Nalika ngaganti oli, buka tutup breather heula, lajeng buka screw unloading minyak.Nengetan ngalambatkeun turun nalika screw rék dibongkar pikeun nyegah minyak tina splashing dina awak.

5. The wiring tina mesin embossing jeung catu daya kedah teguh tur aman.Kawat grounding kudu pageuh disambungkeun ka kutub grounding, sarta casing awak mesin kudu grounded ogé.Sirkuit kontrol listrik kedah dilengkepan alat panyalindungan overload anu cocog sareng motor anu dipilih.

6. Hurungkeun kakuatan tur mimitian pencét roller pikeun pariksa naha arah rotasi bener.perhatian husus kudu dibayar ka ngamimitian test ngajalankeun sanggeus wiring pikeun nyegah smoldering motor.

7.During operasi percobaan no-beban jeung pinuh-beban, mesin embossing ngalir lancar, tanpa noise periodik atra, sarta euweuh leakage minyak lubricating.

How to use wood grain embossing machine

Lima, pamakéan produksi

1.The mesin embossing kudu idling bari sanggeus refueling munggaran, sarta bahan bisa fed sanggeus eta ngalir normal.Saatos parkir jangka panjang, éta kedah dianggurkeun sakedap sateuacan tiasa disuap saatos operasi normal.

2. bahan kudu nempatkeun dina lalaunan jeung merata ulah beban dampak.

3.During prosés produksi, sering dimimitian tur overload operasi kudu dihindari saloba mungkin.Sakali mesin embossing gagal, éta kudu geuwat neukteuk off pikeun inspeksi sarta ngaleungitkeun.

4.The tanaga produksi kedah mastikeun niténan precautions operasi (tingali awak parabot) pikeun nyegah kacilakaan kaamanan.

Persiapan gawé saméméh operasi mesin:

1. Kawat taneuh

2. kakuatan disambungkeun ka tilu-fase tilu-kawat Sistim tegangan 380V.Aya tilu 1/2/3 palabuhan dina breaker circuit.Saatos nyambungkeun jalur, kakuatan on, sarta tombol manual bakal turun.Tempo lamun nilai tampilan jangkungna dina panel operasi naek, lamun jumlahna lamun enlarged, hartina wiring bener.Lamun jumlah jadi leuwih leutik, Anjeun kudu tukeur sagala dua tina tilu kawat hirup dina 1.2.3 pikeun tukeur panganteur.Punten perhatoskeun kakuatan pareum nalika ngarobih kabel.

Prosés operasi husus:

1. Paké caliper vernier pikeun ngukur ketebalan tina dewan kai embossed, akurat hiji angka sanggeus titik decimal (Contona, 20,3mm).

2. Nangtukeun jero embossing, subtract dua kali jero embossing ti ketebalan dewan (single-sided embossing dikurangan hiji kali jero embossing), lajeng asupkeun nomer diala dina panel tampilan jangkungna, pencét ngamimitian, mesin bakal Otomatis naek kana nilai set.(Contona, ketebalan dewan kai diukur nyaéta 20.3mm, sarta jero embossing nyaeta 1.3mm, teras lebetkeun 17.7mm (20.3-1.3-1.3 = 17.7mm) dina panel jangkungna terus pencét tombol ngamimitian pikeun ngamimitian. Nalika nilai ngahontal 17.7mm, lift bakal eureun otomatis, atawa anjeun bisa sacara manual mencet tombol pikeun ngahontal luhur jeung ka handap.)

3. Mimitian mesin utama, kendang rotates, sarta laju kendang bisa dirobah ku kenop tina converter frékuénsi.Nalika mencét kai anu langkung lembut, laju embossing tiasa langkung gancang, sareng nalika mencét kai anu keras, laju embossing tiasa dilambatkeun.Laju anu disarankeun umumna nyaéta: 20-40HZ pikeun pinus sareng poplar, 10-35HZ pikeun kai karét, sareng 8-25HZ pikeun MDF.

4. Pemanasan, lamun kai karét dipencet, perlu dipanaskeun nepi ka teu kurang ti 85 darajat Celsius, sarta pikeun papan dénsitas kompak, perlu dipanaskeun nepi ka teu kurang ti 150 darajat Celsius.

 

Catetan: Sateuacan unggal embossing, pariksa ketebalan dewan jeung nilai tampilan digital pikeun mastikeun yén jarak antara dua gilinding nyaeta jero set.

 

六 、pangropéa sareng pangropéa sapopoé

Sateuacan unggal ngamimitian-up, sawdust dina beungeut roller embossing kudu dihapus pikeun ngajaga beungeut roller bersih.Tetep platform gawé beresih jeung rapih


waktos pos: Dec-23-2021