Prinsip kerja sareng karakteristik mesin embossing kai padet.

Mesin embossing kai padet loba dipaké dina panels panto kai padet, panels kabinét, panels jati na surfaces séjén pikeun extrude séréal kai simulated, kalawan épék tilu diménsi kuat.Perabot kayu padet anu didamel saé kalayan épék visual anu kuat.Ieu métode perlakuan permukaan pikeun generasi anyar jati kai padet.The embossing roller husus ngaropéa ku mesin embossing kai bisa laser-engraved mun nangtukeun tékstur nurutkeun pangabutuh customer urang ngadegkeun.Roller set téh kualitas beurat, sarta bisa dipanaskeun listrik pikeun éfék mindahkeun tékstur, itungan tékstur ukiran, tékstur kabentuk sacara alami interlaced, sarta tékstur jelas.

 

Prinsip kerja sareng karakteristik mesin embossing kai padet:

 

1. Silinder pneumatic dipaké salaku kakuatan motif pikeun ngalakukeun pagawean, gerakan stabil sarta kinerja dipercaya.

 

2. Aya henteu dampak dina prosés gawé pikeun ngaronjatkeun efisiensi gawé, kualitas processing jeung hirup kapang.

 

3. Operasi tombol dua-leungeun, ku switch suku pikeun cadangan, ngaleupaskeun duanana leungeun ngaronjatkeun efisiensi gawé.

 

4. Waktu siklus tina mesin punching otomatis nyaeta adjustable, sarta kadali éléktronik bisa otomatis tur terus punch, nu bisa dipaké dina widang integrasi electromechanical.

 

5. Tekanan stamping panas bisa disaluyukeun.

 

6, rentang hawa bisa disaluyukeun tina 0 ℃ nepi ka 650 ℃.

 

7, waktos imprinting nyaeta 0.1 ~ 10 detik adjustable.

 Wood grain embossing machine

8. Jangkungna sirah stamping panas bisa disaluyukeun.

 

9. Jero embossing bisa disaluyukeun.

 

10. fungsi cacah otomatis.

 

11. Modeu kontrol: tombol manual, pedal otomatis.

 

12. mesin ieu adopts sistem kontrol hawa microcomputer canggih tur dijieunna tina baja, nu gampang ngagunakeun, kuat di practicability, awét, konsumsi kakuatan low, pangaruh termal alus, sarta print kalawan rasa unevenness.


waktos pos: Nov-15-2021