Skala badag jati woodworking husus ngawangun mesin sanding

Katerangan pondok:


  • Ngaran Produk:mesin Sanding ngawangun
  • pamakéan produk:kayu multi-spésifikasi, jsb.
  • Merk produk:Mesin Tenglong
  • Alamat produk:Bali Metal Electromechanical Industrial Park, Suining County, Xuzhou
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Mesin Sanding husus ngawangun diwangun ku kabayang grinding sisal sarta kabayang grinding, hiji gilinding , hiji mesin kalawan dua gilinding , dua arah maju sarta ngabalikeun grinding.Ieu adopts multi-gradién grinding profil huntu kabayang, digabungkeun jeung ngangkat listrik pikeun ngadalikeun jangkungna roller group, pikeun grinding éféktif lambar panggilingan permukaan atawa ukiran alur basajan, jeung sajabana, gampang pikeun beroperasi, kombinasi dua bisa grind kompléks. sarta pelat datar ngawangun husus dina hiji waktu, kalawan hasil hadé.

    Mesin Sanding husus ngawangun boga struktur ngangkat bebas jeung kontrol speed konversi frékuénsi, nu merenah pikeun kontrol tekanan sarta speed Sanding unggal sanding I runtuyan, sarta bisa minuhan sarat Sanding produk prosés béda.Mesin sanding husus ngawangun mangrupa salah sahiji alat produksi utama pabrik jati, sarta efisiensi gawé sarta kualitas gawé langsung mangaruhan produksi pabrik jati.

    Shaped sanding machine  3
    Shaped sanding machine 4
    Shaped sanding machine 5
    Shaped sanding machine 6

    Kauntungannana

    1. Mesin Sanding husus ngawangun téh cocog pikeun sagala jinis papan kai padet, papan komposit, papan dénsitas, primers, tunggul bodas, naha éta téh permukaan biasa, permukaan husus ngawangun sarta permukaan melengkung, éta tiasa kasar. sarta finely digosok, sarta beungeut kai miboga éfék Sanding signifikan.
    2. Keusik disc ngagunakeun angka nu gede ngarupakeun disc grinding nangtung intricately disusun, pikeun nyegah fenomena alur leungit, sarta dilengkepan konektor gancang-robah, nu matak ngamudahkeun pikeun ngaganti strips keusik.
    3. The longitudinal grinding roller adopts prinsip gerakan centrifugal, waktu nu diperlukeun polishing pondok tur deburring waktos, efisiensi ngaronjat ku leuwih ti 6 kali, sarta eta ngaheéat kuli sarta waktu.
    4. Mesin Sanding husus ngawangun ieu dilengkepan speed konversi frékuénsi luhur-tungtung régulasi alat, nu bisa nyaluyukeun speed luyu nurutkeun pelat béda pikeun mastikeun efisiensi gawé sarta pangaruh Sanding.
    5. Mastikeun stabilitas sarta hirup jasa tina mesin Sanding.
    6. Mesin Sanding husus ngawangun boga adaptability kuat, nu bisa ngaronjatkeun akurasi dimensi karya jeung roughness beungeut workpiece nu.
    7. Bentuk mesin Sanding bisa ngolah workpieces kalayan rubak badag, kitu ogé workpieces sempit.
    8. Bentuk mesin Sanding bisa ngolah sagala jinis surfaces datar, kitu ogé sagala jinis surfaces melengkung.
    9. Mesin Sanding husus ngawangun bisa dipaké pikeun produksi badag skala ogé produksi leutik-angkatan.
    10. Mesin Sanding ngawangun husus ngurangan maké roller kontak tina sirah gawé, ngaronjatkeun akurasi Sanding, sarta nyadar adjustment otomatis tina prosés Sanding.

    Produk Témbongkeun

    Shaped sanding machine  1
    Shaped sanding machine2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami