pola inten otomatis pola daun willow mesin embossing logam

Katerangan pondok:


  • Tahan tekanan unit:nepi ka 2000-4800MPa
  • Penampilan:koefisien gesekan leutik, résistansi dampak
  • Laju operasi:speed operasi ubin béda tekenan greatly rupa-rupa
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

     

    Mesin embossing logam mangrupikeun jinis alat mékanis anu dianggo pikeun embossing sareng ngabentuk pelat logam ipis sapertos pelat alumunium, pelat baja warna, pelat tambaga, sareng pelat stainless steel.Mesin embossing logam ngawengku pigura, roller pituduh, roller embossing, alat transmisi jeung alat adjustment.Roller pituduh, roller embossing sareng alat pangiriman sadayana dipasang dina pigura, sareng aya dua gilinding pituduh.Éta masing-masing ayana dina dua sisi awak roller tina roller embossing.The embossing rollers boga dua embossing rollers disimpen hiji luhureun séjén.Aci gilinding tina gilinding embossing ditempatkeun di handap disambungkeun ka alat transmisi, jeung dua gilinding embossing disusun antara alat Nyaluyukeun pikeun nyaluyukeun celah antara dua gilinding embossing.Mesin embossing logam basajan dina struktur, gampang dianggo, biaya produksi rendah, sareng konsumsi énergi rendah.Beungeut roller embossing ngagaduhan pola anu jelas pikeun mastikeun kualitas embossing dina permukaan lambaran logam.

    Metal embossing machine2
    Metal embossing machine1

    Parameter produk

    1.Precision grinding pikeun nyoplokkeun burrs tina liang jero sapotong karya
    2.Removal pilem oksida
    3.Finished perlakuan polishing permukaan noda minyak
    4. Tahan tekanan Unit tinggi
    5.Big bédana dina speed operasi
    6 Ukuran radial leutik
    kakuatan kaluaran 7.High, operasi basajan tur pamakéan merenah
    8.Reliable kualitas sarta efisiensi gawé tinggi
    instalasi 9.Easy jeung jaman konstruksi pondok
    10.Geter sarta lalawanan retakan, hirup layanan deui

    Poto lengkep

    Kalawan kapasitas beban-bearing badag tur loba pola kapang, propil logam tina spésifikasi tangtu bisa dipencet kana pola kalawan gaya béda.Ngagunakeun téhnologi konversi frékuénsi diimpor, nu cycloidal pinwheel reducer akurat tur gancang ngawujudkeun speed stepless robah pikeun minuhan sarat pamakéan.Mibanda mékanisme rolling anti wrinkle jeung alat panyalindungan clutch éléktromagnétik.Saatos embossing ku mesin ieu, éta bisa greatly ngaronjatkeun pangaruh estetika permukaan na.Éta mangrupikeun alat anu cocog pikeun industri bungkusan sareng percetakan pikeun ningkatkeun kualitas produk, nguatkeun anti pemalsuan, sareng ngajagi mérek dagang.

    Metal embossing machine5
    Metal embossing machine7
    Metal embossing machine8
    Metal embossing machine4
    Metal embossing machine3
    Metal embossing machine4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami