Mesin Embossing Tekstur Kayu

Katerangan pondok:


  • Struktur baja panel témbok:perlakuan panas pikeun ngaleungitkeun setrés
  • Lebar embossing maksimum:1220 mm
  • jero pola:0,1 ~ 1,2 mm
  • ketebalan processing:1~150mm
  • Embossing pangaturan laju konversi frékuénsi:1 ~ 15m / mnt
  • Rincian produk

    Tag produk

    Inpormasi Dasar.

    Tekanan Permukaan Platen Tekanan Sedeng Mode Gawé Terus-terusan
    Modeu Kontrol CNC Kelas Otomatis Otomatis
    Sertifikasi MAJOR Wangun Gawé Terus-terusan
    Mencét Bentuk Terus-terusan Mérek dagang Tenglong
    Paket Angkutan Kustomisasi Spésifikasi 2300 * 1300 * 1600mm
    Asalna Cina Kode HS 8477800000

    Panjelasan Produk

    Xuzhou tenglong mesin parusahaan ngembangkeun sorangan rupa pola tangkal, pola ngagunakeun bahan tina diimpor 5-sumbu CNC laser ukiran produksi mesin processing.

    Pola nurutkeun sampel, alat-alat ngangkat otomatis, embossing jero seragam, embossing jero adjustment tampilan digital, mode transmisi pikeun kontrol konversi frékuénsi!Kabéh-tegangan low panerapan listrik ngadopsi brand Chint, kakuatan pemanasan: 6kw.9kw.12kw, muka jeung nutup jarak dua rollers: 0-120mm.Wiring adopts standar nasional tilu-fase sistem lima kawat, kalawan tingkat kaamanan panyalindungan tinggi.

    Beungeut gilinding ieu engraved ku komputer, sarta beungeut ieu plated kalawan kromium teuas.Cincin konduktif Rotary dianggo pikeun pemanasan.

    Pausahaan urang geus ngembangkeun rupa-rupa mesin embossing nurutkeun sarat customer, kaasup 650, 850, 1000 jeung 1300, sarta ogé bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.

    Wood grain embossing machine 1
    Wood grain embossing machine 2
    Wood grain embossing machine 3
    Wood grain embossing machine 4

    Parameter produk

    Parameter téknis tina 1300 mesin embossing:

    1.High kualitas 45 baja dipilih salaku roller pola

    2.Pattern roller Sistim pemanasan listrik bebas

    3.The diaméter roller patterned nyaeta 320mm, sarta beungeut geus electroplated

    4.Self aligning roller bearing kalawan suhu luhur lubricating gajih

    5.Wall struktur baja plat, perlakuan panas tur relief stress

    6. Lebar embossing maksimum 1220mm

    7. Embossing kontrol frékuénsi, 1-15m / mnt

    8.Processing ketebalan: 1-150 mm

    9.Pola jero: 0.1-1.2mm

    10. Gemblengna dimensi mesin: L * w * H = 2200 * 1200 * 1500 mm

    Poto lengkep

    一
    二
    四

    ROLLER:

    Bisa ngarobah pola ganda atawa pola tunggal
    Ratusan pola woodgrain alam alternatif
    Pola tiasa disaluyukeun
    permukaan roller ieu plated kalawan kromium teuas
    Bahan roller nyaéta baja NO.45 kualitas luhur
    Embossing jero bisa disaluyukeun tina 0.1 ~ 1.2mm
    Inter: diri aligning roller bearing kalawan suhu luhur lubricating gajih

    KONTROL TOMBOL:

    ☆ Pengukur ketebalan woodworking
    ☆ panel Frékuénsi changer
    ☆ Indikator suhu
    ☆Jintian brand bisa dirobah jadi Schneider

    三

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami