Pinuh otomatis kualitas luhur 620-6 mesin gambar kawat

Katerangan pondok:


  • Tipe:Mesin Laminating
  • Warna & Kaca:Warna Tunggal
  • Tipe Didorong:Listrik
  • Komputerisasi:Komputerisasi
  • Kelas otomatis:Otomatis
  • Pamakéan:Kayu Disikat
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Prinsip kerja mesin gambar kawat: Mesin gambar kawat diwangun ku bagian gambar kawat sareng bagian pungkal.Bagian gambar kawat diwangun ku roda gambar kawat, wadah kapang, sareng kapang.Saatos kawat ngaliwatan kapang, éta tatu dina kabayang gambar kawat.Salila operasi, kabayang pungkal ngalir nyadiakeun tegangan traction kawat.Dina aksi tegangan traction, kawat ieu tatu ngaliwatan kabayang gambar ngaliwatan kawat ngaliwatan gambar paeh, ku kituna kawat ieu terus robah tina kandel kana ipis, ku kituna pikeun ménta kawat gauges kawat béda.

    runtuyan ieu mesin utamana dipaké pikeun frosting permukaan, gambar kawat, gambar, jeung sajabana ti coils stainless steel, pelat stainless steel, pelat aluminium, coils aluminium, tanda, panels hiasan, jsb Saatos ngolah, beungeut workpiece lemes. tur mulus, sarta sisikian sutra téh geulis, tanpa kalangkang atawa transisi.Strips atanapi textures henteu rata, jsb runtuyan ieu mesin téh ekonomis jeung awét dina pamakéan, lega dina wengkuan, sarta low dina waragad ngolah.

    Ieu cocog pikeun dewan kai padet, lanté, dewan awi, veneer, veneer, dewan kai-plastik, jsb, brushing datar tur gambar, nyoplokkeun bulu kai, sarta thickening.

    Spésifikasi pilihan 620, 1020, 1320 (opat sumbu, lima sumbu, genep sumbu, tujuh sumbu, dalapan sumbu, salapan sumbu) ngarojong kustomisasi

    620-6 wire drawing machine 1
    620-6 wire drawing machine 2

    Kauntungannana

    Consumables pikeun mesin gambar sisikian kai: roller kawat baja, disc kawat baja atawa kabayang polishing, jsb.
    Kaunggulan tina mesin gambar kawat kai padet: efisiensi tinggi jeung processing kawat konsisten
    Pangaruh olahan tina mesin gambar relief: permukaan kai olahan miboga éfék tilu diménsi alus sarta tékstur sisikian kai jelas.
    1. Jumlah rollers brushed na rollers digosok bisa ngaronjat atawa turun nurutkeun pelat béda
    2. Panel kontrol awak, operasi calakan, hemat kuli, tombol caang, gampang ngartos, operasi basajan.
    3. Sabuk conveyor ieu dilengkepan lima lapisan bahan superimposed, nu moal ngajalankeun kaluar pikeun lila.Éta tahan ka suhu luhur, henteu sieun hujan, sareng gaduh umur jasa anu panjang.
    4. roller brushed adopts kawat stainless steel atawa kawat baja tambaga-plated mun éféktif tarik kaluar tékstur antik.
    5. Dina watesan kakuatan, standar nasional motor tambaga murni diadopsi, nu boga kakuatan cukup, leungitna low, Geter low, sarta aman tur awét, éféktif manjangkeun umur.
    6. tuang beusi gearbox decelerating motor standar, nu teu gampang deform.conveying bisa disaluyukeun dina will, nu leuwih salempang-free.

    Produk Témbongkeun

    Dipaké pikeun dewan kai padet, lanté kai padet, teka kai padet, dewan awi, veneer, veneer, veneer, dewan ipis jeung pesawat brushing sejen tur gambar, nyoplokkeun bulu kai, dewan kai-plastik jeung bahan sintétik lianna kayaning embossing gambar, brushing. sarta thickening Antosan.Sanggeus ngolah, beungeut kai boga pola sutra jelas, pangaruh tilu diménsi alus, sarta unevenness sisikian kai atra.
    Nurutkeun kana kai béda jeung épék processing, tipena béda mesin dilengkepan angka béda tina mesin gambar kawat.Mesin spoke polishing dilengkepan reducer torsi badag, nu bisa nyaluyukeun speed dahar nurutkeun piring béda.Konverter frékuénsi nyaluyukeun laju mesin gambar kawat sareng mesin polishing Shijiazhuang dumasar kana pelat anu béda.Saluyukeun laju pikeun ngahontal gambar kawat anu dipikahoyong atanapi polishing atanapi pangaruh kasar.

    620-6 wire drawing machine 3
    620-6 wire drawing machine 4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami