Universal kawat gambar mesin chamfering mesin mesin deburring logam

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Inpormasi Dasar.

Mesin sanding logam, mesin deburring logam, mesin chamfering.

TLW runtuyan universal roller sikat mesin deburring

Wengkuan aplikasi

Parabot runtuyan TLW ngawengku sabuk abrasive lega-band jeung sikat roller universal digabungkeun grinding model multi-fungsi.

Ieu cocog pikeun pre-grinding beungeut lambaran logam, nyoplokkeun burrs ku rounding liang jeung juru, sarta ngagambar sutra dina beungeut cai.

Bisa ngawujudkeun non-karusakan deburring processing dewan pilem na lambar galvanized.

Bisa ngawujudkeun panyabutan omnidirectional of burrs slag lambar logam ngaliwatan processing tipe.Jenis slag burrs kaasup motong lambar logam, shearing, motong plasma, motong seuneu, stamping na slag burrs lianna.

Cocog jeung stainless steel, baja karbon, aluminium, tambaga, jsb.

Dipaké pikeun deburring, gambar kawat sarta polishing pelat logam datar (aluminium, tambaga, stainless steel, jsb).
Struktur utama mesin ieu mangrupa kombinasi belts abrasive sarta tipena béda deburring na grinding brushes.Unggal stasion tiasa dianggo sacara mandiri atanapi dina kombinasi: di luhur, cocog pikeun sagala rupa produk sareng sagala rupa prosés anu diperyogikeun ku pabrik.

Deburring machine2
Deburring machine1

Parameter produk

1. lebar Processing: 600mm, 800mm, 1000mm, 1300mm

2. Métode dahar workpiece: dahar sabuk, vakum adsorption tekanan négatip (atawa adsorption éléktromagnétik), ukuran leutik 80 * 80 workpieces bisa diolah

3. Dahar speed: 0.5 ~ 8m / mnt

4. Sabuk abrasive speed linier: 12 ~ 20m / s

5. Roller speed rotasi sikat: 500 ~ 1400r / mnt pangaturan speed konversi frékuénsi

6. Roller speed revolusi sikat: 5 ~ 28r / mnt pangaturan speed konversi frékuénsi

7. ketebalan parabot processing: 0.5 ~ 80mm

8. kontrol PLC sakabeh mesin

9. Ngarojong vacuum cleaner industri pikeun nanganan grinding lebu

10. Panel jandela jeung cahaya internal, gampang pikeun niténan prosés processing

paméran produk

Mesin deburring parusahaan ilubiung dina paméran produk industri mesin ieu, sarta miboga sawala lincah jeung peminat industri ngeunaan kinerja sarta kaunggulan produk urang, dimaksudkeun dina tujuan "kualitas kahiji, customer munggaran" jeung katarik loba pembeli kana produk ni'mat.

Deburring machine3
Deburring machine6
Deburring machine4
Deburring machine8

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami