Polishing Sander Mesin pikeun Kai

Katerangan pondok:


  • Ngaran Produk:mesin Sanding ngawangun
  • pamakéan produk:kayu multi-spésifikasi, jsb.
  • Merk produk:Mesin Tenglong
  • Alamat produk:Bali Metal Electromechanical Industrial Park, Suining County, Xuzhou
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Mesin Sanding husus ngawangun diwangun ku kabayang grinding sisal sarta kabayang grinding, hiji gilinding , hiji mesin kalawan dua gilinding , dua arah maju sarta ngabalikeun grinding.Ieu adopts multi-gradién grinding profil huntu kabayang, digabungkeun jeung ngangkat listrik pikeun ngadalikeun jangkungna roller group, pikeun grinding éféktif lambar panggilingan permukaan atawa ukiran alur basajan, jeung sajabana, gampang pikeun beroperasi, kombinasi dua bisa grind kompléks. sarta pelat datar ngawangun husus dina hiji waktu, kalawan hasil hadé.
    Sander mangrupikeun alat pangolahan anu biasa dianggo pikeun ngolah kayu.Sakumaha ngaranna nunjukkeun, nami sander nujul kana perlakuan Sanding tina surfaces kai.Sanajan kitu, peran mesin sanding lega-band modern teu ukur keur keusik beungeut kai, éta boga loba fungsi.

    1. Maneuh ketebalan Sanding pikeun ngaronjatkeun akurasi ketebalan tina workpiece nu, kayaning bahan dasar veneer, nu dipaké nalika Sanding ketebalan dibereskeun diperlukeun saméméh veneer nu.
    2. Surface Sanding nujul kana prosés ngaronjatkeun kualitas permukaan jeung nyoplokkeun lapisan keusik merata dina beungeut dewan pikeun ngaleungitkeun tanda péso ditinggalkeun ku prosés saméméhna tur nyieun beungeut dewan geulis tur mulus.
    Bersih, ogé dipaké pikeun veneer, dyeing, percetakan, lukisan.
    3. Keusik wol nujul kana prosés Sanding pikeun ngaronjatkeun roughness tina tonggong dewan hiasan guna mastikeun kakuatan beungkeutan antara veneer dewan hiasan jeung bahan dasar.

    Shaped sanding machine 7
    Shaped sanding machine 8
    Shaped sanding machine  9
    Shaped sanding machine10

    bubuka kinerja

    1. Kualitas ngolah mesin Sanding husus ngawangun leuwih luhur.Ningkatkeun akurasi sanding of sander bakal jadi arah ngembangkeun hareup sander nu.
    2. Mesin Sanding husus ngawangun ngaheéat énergi jeung ngurangan konsumsi.Sander mangrupikeun alat-alat konsumsi énergi anu ageung dina jalur produksi ngolah kai, sareng hemat energi sareng pangurangan konsumsi penting pisan.
    3. Bentuk mesin Sanding ngabogaan gelar luhur ti automation.Mesin Sanding masih kosong dina adjustment otomatis tina prosés Sanding, sarta adjustment otomatis bakal ngurangan faktor manusa.
    Dampak kana kualitas piring olahan.
    4. Mesin Sanding husus ngawangun ieu ngembang dina arah kaamanan sarta lebu-gratis.Pikeun nangtayungan komponén konci utama alat sareng kasalametan pribadi staf.Bentuk mesin sanding
    Alat-alat lebu sareng mesin sanding bébas lebu bakal janten tren pangembangan anu bakal datang.
    5. kinerja lalaki-mesin luhur.Penampilan endah sareng operasi anu nyaman mangrupikeun daérah anu paling dipikaresep ku pangguna.

    Produk Témbongkeun

    Mesin ieu cocog pikeun ngagosok jati kai padet, panto kai, papan dénsitas, mahoni, piring ukiran, jsb.
    Aturan pilihan 1000, 1300 (opat sumbu, genep sumbu, dalapan sumbu)

    Henteu paduli naha éta permukaan biasa atanapi permukaan anu ngawangun khusus sareng permukaan melengkung, polishing kasar sareng halus tiasa dilaksanakeun, sareng pangaruh sanding sareng polishing permukaan kai luar biasa.

    Shaped sanding machine  1
    Shaped sanding machine2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami